Sport & ontspanningsmassage

Sport en ontspanningsmassage Haarlem

Ik ben een gediplomeerd sport en ontspanningsmasseuse.

Ontspanningsmassage

Een cadeau voor jezelf!

Onthaasten, ontstressen, ontspannen.

Wilt u eens lekker kunnen ontspannen, de drukte van alledag achter u laten en even helemaal tot uzelf komen? Dan is een ontspanningsmassage wellicht iets voor u. Met een etherische massage olie, een rustig muziekje en een moment waarin even niets moet, kunt u zich overgeven aan de ontspannende en helende werking van een weldadige massage.

U kunt kiezen tussen 30 minuten, 45 minuten of een 60 minuten durende massage.

De massage wordt afgestemd op uw wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massage van de nek, schouders en of bovenrug of misschien juist alleen de benen, armen of buik.

Afhankelijk van waar de meeste spierspanning zich bij u in het lichaam bevindt zal het accent van de massage liggen. 

Het doel van de massage kiest u dus zelf. Wilt u volledig ontspannen zijn als u weg gaat of wilt u juist die ene pijnlijke en gespannen spier extra aandacht geven. Samen kijken we hoe we dit het beste kunnen bereiken.

Sportmassage

Ik geef sportmassages aan mensen die in meer of mindere mate aan sport doen. De massage kan dienen als een voorbereiding op een sportprestatie of juist als een herstellende massage na inspanning.

Sportmassage is voor alle sporters een goed middel om sneller te herstellen van blessures. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op (nieuwe) blessure.

15 minuten massage nek/schouders 15 euro

30 minuten massage 33 euro

45: minuten massage 43 euro

60 minuten: massage 53 euro

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen dan kunt u mij bellen of mailen. Wellicht tot ziens!
📞 06-42809514
📪info@oefentherapiemolenwijk.nl